Schermafbeelding 2020 11 06 Om 13.17.49

Deze BN’ers hebben een kookboek geschreven

Bekende Nederlanders die u normaal gesproken met name tegenkomt op de televisie, blijken ook allemaal fervente koks te zijn. Sterker nog, een aantal brengen zelfs kookboeken uit. Dat befaamde chef koks als Herman den Blijker en Ron Blaauw dit doen is logisch, maar ook veel andere BN’ers wagen zich aan het schrijven van een kookboek.

Tooske Ragas – Appeltje Eitje

Tooske Ragas staat ondertussen al ruim twintig jaar in de Nederlandse spotlights. Zo heeft ze meegedaan aan de Miss Nederland verkiezing, heeft ze geacteerd en presenteerde ze onder meer Huizenjacht, Het Beste Idee van Nederland en nog veel meer. Inmiddels mag ze zich dus ook schrijfster noemen van een kookboek want in 2019 bracht ze Appeltje Eitje uit. Dit boek richt zich volledig op de avondmaaltijd met heerlijke recepten die vlug en gemakkelijk op tafel kunnen worden gezet. Het zijn bovendien originele gerechten die in duidelijke stappen zijn uitgelegd, er kan dus eigenlijk niets fout gaan tijdens het koken.

Gordon – Ik ben niet van suiker

Wat kan Gordon eigenlijk niet? Cornelis Willem Heuckeroth, zoals zijn echte naam luidt, begon natuurlijk bekend en populair te worden door zijn zangkwaliteiten, maar inmiddels kun je hem ook niet meer van de buis wegdenken. Bovendien is hij onderdeel van de Toppers geweest en is hij uiteraard de helft van het duo Geer & Goor, samen met vriend Gerard Joling. Ook is Gordon nu de schrijver van een kookboek genaamd Ik ben niet van suiker. In dit boek staan allerlei suikervrije recepten, want zo eet Goor inmiddels zelf ook. 

Fajah Lourens – Killerbody dieet

Fajah Lourens is ondertussen toch wel de vrouwelijke fitness guru van Nederland te noemen. Dat blijkt ook zeker uit haar kookboek Killerbody dieet. Fajah is een echte fitgirl, al is ze natuurlijk ook DJ en actrice, en daar dragen de recepten die ze in dit boek heeft gebundeld aan bij. In het kookboek staan niet alleen gezonde recepten, ook legt Lourens sportoefeningen uit. Ze belooft dat de lezer een killerbody zullen krijgen als hij of zij zich twaalf weken aan de voeding en het sporten houdt. 

Gerelateerde artikelen