Diggy Dex, Han Kooreneef en Jeroen van der Boom bundelen krachten met het nummer Zeg Me

Jeroen van der Boom brengt vandaag zijn nieuwe single Zeg Me uit. Het multitalent laat met de plaat Zeg Me horen dat hij nog altijd aan de Nederlandse muziektop staat. De single is geschreven door niemand minder dan Diggy Dex en Jeroen’s vaste rechterhand Han Kooreneef. De single is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Met deze release laat Jeroen zich wederom zien en horen als een ware zanger en artiest.

Zeg Me is een geweldige ballad,’ vertelt Jeroen van der Boom. ‘Ik zie deze ballad als een echte aanvulling op het succes van mijn andere ballads als Het is Over en Werd de tijd maar teruggedraaid. Vanaf het eerste moment dat we de studio ingingen om de plaat op te nemen, had ik het gevoel; deze muziek moet iedereen horen! In Zeg Me zit alles wat je van een traditionele herfstballad mag verwachten.’