Dik & dun

0

Ons gewicht, het is iets wat veel mensen bezighoudt. Niemand wil veel te dik of dun zijn. Toch kampt bijna de helft (49,2%) van de Nederlanders met overgewicht. In onze hoofdstad scoort men op de weegschaal het laagst, 40,7% van de Amsterdammers is te zwaar. De echte lekkerbekken (ruim 52%) vindt men in de regio’s Drenthe, Flevoland, Zuid-Limburg en Twente. Overgewicht neemt toe met de leeftijd. Iets wat Patty Brard aan den lijve heeft ondervonden. Kon ze in de tijd dat ze doorbrak met LUV’ nog een koprol in een TL-buis maken, in de loop der jaren kreeg ze toch wat gezellige rondingen. Niets mis met een wulps figuur, is mijn mening. Maar als die vrolijke kilootjes je in de weg gaan zitten, het een bedreiging voor je gezondheid wordt, dan is het een ander verhaal. Dan moet het roer om. Patty Brard had blijkbaar geen baat meer bij haar eigen Sexy Correctieondergoed. Haar gewicht zat haar dwars.

En dus onderging dappere Patty een operatie. Sindsdien vliegen de kilo’s er vanaf en krijgt Patty haar droomfiguur stukje bij beetje weer terug. Knap hoor! Ik vond haar altijd al prachtig, vanbinnen en vanbuiten. Maar ik snap best dat Patty deze zomer op Ibiza in een ieniemienie bikini over het strand wil flaneren. Stiekem zou ik dat ook wel willen, maar ik heb de laatste weken toch weer iets te enthousiast van de paaseitjes gesnoept. Afijn, we hebben nog zo’n drie maanden om de cijfers op de weegschaal naar beneden te krijgen, als we dat echt willen.

Lovehandles is niet iets waar Wendy van Dijk mee bezig is, zij huppelt al jaren in een ’kindermaatje’ rond. Wendy heeft hele andere zorgen… Ze is ze woest op een vrouw die gemene dingen over haar man zegt. ’Ik zou haar wel willen slaan’, zo zei de doorgaans zachtaardige Wendy. Erland vindt ondertussen afleiding bij zijn nieuwe liefde in het nachtleven. Gelukkig betreft het een onschuldige passie. Wendy maalt er dan ook niet om, zij steunt haar man door dik en dun…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.