Dikke mik

Het aantal volwassen Nederlanders dat lijdt aan morbide obesitas is opgelopen tot boven de 100.000. Ook sommige BN’ers kampen met ernstig overgewicht. Van sherrydieet tot punten tellen, niets bleek te helpen. Om toch een paar maatjes kleiner te krijgen ging een aantal sterren over tot drastische maatregelen. Een maagverkleining. Met verbluffend resultaat, zoals u deze…

Het aantal volwassen Nederlanders dat lijdt aan morbide obesitas is opgelopen tot boven de 100.000. Ook sommige BN’ers kampen met ernstig overgewicht. Van sherrydieet tot punten tellen, niets bleek te helpen. Om toch een paar maatjes kleiner te krijgen ging een aantal sterren over tot drastische maatregelen. Een maagverkleining. Met verbluffend resultaat, zoals u deze week in Party kunt zien. Maar of ze nou echt gelukkiger zijn geworden van hun maatje zero? Een slank lijf blijkt namelijk niet per se tot een happy leven te leiden als we de sterren mogen geloven.

Hanneke Groenteman dacht vooraf dat die gedroomde liefde haar leven binnen zou komen wandelen zodra ze gewicht zou verliezen. Maar helaas, er kwam niemand om Hannekes liefdesleven naar een hoger niveau te tillen. Connie Witteman weet niet wat het is om extra gewicht mee te zeulen, ze is altijd slank geweest. Met gemak tilt haar partner haar dan ook de lucht in. ”Hij draagt mij op handen, letterlijk”, zo schatert Connie verliefd. Sylvie Meis zou eveneens, met haar droomfiguurtje, met gemak over de schouder gegooid kunnen worden door haar partner. Maar na haar laatste romance, die deze zomer stukliep, heeft ze haar strakke buikje wel even vol van de heren. Tevens heeft ze schoon genoeg van alle ogen die onafgebroken op haar gericht staan. Elke stap die Sylvie zet, wordt door de hele wereld gevolgd. ”Dat is best heftig”, zo verzucht de kleine diva. Ze tilt nogal zwaar aan de aandacht die haar continue ten deel valt.

Roxeanne en Dré Hazes staan al van kleins af aan in de belangstelling. Ze hebben ermee leren dealen. Al is het natuurlijk pijnlijk dat hun familieruzie nu al jaren op straat ligt. Iedereen vindt er wat van, en dat valt niet altijd mee voor broer en zus. Aan die ruzie lijkt nu eindelijk een einde te gaan komen. Dré heeft de eerste stap richting een verzoening gezet. Wat zou het fijn zijn als het voor de kerst weer dikke mik zou zijn tussen Rox en Dré!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie