De Verraders

Dit zijn de deelnemers van de Videoland-editie van De Verraders

Actrice Britt Scholte, weervrouw Amara Onwuka en presentatoren Shelly Sterk en Thijs Zeeman zijn de blikvangers in de eerste Videoland-editie van De Verraders. Dit extra seizoen dat op 5 december begint, speelt zich af op landgoed Havixhorst in Drenthe. Presentator is Art Rooijakkers.

Het programma vol leugens en bedrog was vorig jaar op RTL 4 nieuw en bleek een groot succes. De Videoland-editie kent nieuwe regels en minder deelnemers: twaalf in plaats van achttien. Het deelnemersveld wordt verder gecompleteerd door Romana van Baaijen (B&B Vol Liefde), Envy Peru (Drag Queen en winnares van het eerste seizoen Drag Race Holland), Jay Francis (stand-up comedian), Henk Grol (ex-judoka), Bettina Holwerda (musical-actrice), Ellen Hoog (ex-hockeyster), Iliass Ojja (acteur in onder andere Mocro Maffia), Tim Senders (presentator).

De eerste aflevering is niet alleen bij Videoland te zien, maar gaat ook in première bij RTL 4. Op zondagavond 5 december is de eerste aflevering, direct na Expeditie Robinson, te zien bij RTL 4 en staan de eerste twee afleveringen online bij Videoland. In 2022 komt het tweede televisieseizoen van De Verraders, die weer in zijn geheel bij RTL 4 te zien zal zijn. Dat wordt, net als de eerste keer, gepresenteerd door Tijl Beckand. Het eerste seizoen werd gewonnen door Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven. 

bron: AD / foto: RTL4

Gerelateerde artikelen