Dodelijk

Viola Holt keek onlangs tot haar grote schrik de dood in de ogen. Een stukje vlees werd haar op een feestelijke avond bijna fataal. Viola dreigde namelijk te stikken in een smakelijk sateetje, maar door het snelle handelen van een bevriende helderziende kan de oud-presentatrice het dramatische voorval gelukkig navertellen. Het medium zag Viola blauw aanlopen en aarzelde geen moment: ”Ik deed de Heimlich-greep en redde zo haar leven.” Vakvrouw als Viola is, stond ze kort nadat ze bijna het leven liet alweer op het podium om The Drifters aan te kondigen. Dan heb je wel ballen!

Nog zo’n stoere vrouw: Miljuschka Witzenhausen. De kleine keukenprinses laat zich niet gek maken, ze pleit voor een maatje meer en omarmt haar eigen rondingen. Aan mensen die kritiek hebben op vrouwen met gezellige vetrolletjes, daar heeft Miljuschka een broertje dood aan. Ze houdt nou eenmaal van lekker en veel eten en dat de weegschaal hier het bewijs van levert, dat boeit haar gewoonweg niet.

Ook Leontine Borsato haalt haar ranke schouders op voor iedereen die iets negatiefs te melden heeft over het slippertje van haar echtgenoot Marco met pianiste Iris Hond. Dat de handjes van de beelschone muzikante niet alleen de toetsen van haar piano liefdevol hebben aangeraakt, maar ook vingervlug over het lijf van Marco gingen, dat lijkt Leontine niet dwars te zitten. Zou menig vrouw haar overspelige echtgenoot dodelijke blikken toewerpen, Leontine steunt liefdevol haar man nu half Nederland over hem heenvalt. Marco kan opgelucht ademhalen, een scheiding van Leontine zou hem namelijk miljoenen gaan kosten. Maar de Borsatootjes geven vol gas in hun huwelijk, een scheiding is niet aan de orde. Althans, dat blijven ze doodleuk volhouden. Hopelijk laat Marco zich in de toekomst nooit meer verleiden door mooie jongedames. Want Leontine blijft natuurlijk niet vergevingsgezind. Aan een dood paard kun je immers niet blijven trekken…

Chantal Braspenning

Hoofdredacteur

 

foto Sylvie: Instagram

Gerelateerde artikelen