Douze Points, Twelve Points eenmalig en exclusief te zien in Hotel Zuiderduin

De theatertournee voor het ‘60 Jaar Songfestival’ programma Douze Points, Twelve Points werd onlangs, tot spijt van alle betrokkenen, geannuleerd. Maar nu is er toch nog een beetje goed nieuws! De show zal volgend jaar éénmalig en exclusief te zien zijn. Met hulp van de producent en het impresariaat van de voorstelling wist musicalster en zangeres Brigitte Nijman de gehele cast van de show toch weer bij elkaar te brengen.

“Wij vinden het geweldig om toch met zijn allen deze avond te kunnen doen, omdat we ons gewoon heel erg op de voorstelling hadden verheugd. Ik ben al twintig jaar een groot songfestival fan. Met name de laatste drie jaar is de populariteit ervan enorm toegenomen. Het is een geweldig oeuvre om uit te putten, een feest der herkenning voor het publiek, voor ons een evenzo groot feest om te doen!”, aldus Brigitte.

De voorstelling Douze Points, Twelve Points zal, eenmalig en exclusief, te zien zijn in de grote theaterzaal van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee op 12 maart 2016.
Kaarten – arrangementen met diner en overnachting – zijn vanaf nu te koop via: https://zuiderduin.nl/evenementen/60-jaar-eurovisie-songfestival