Edsilia Kenny

Edsilia Rombley en Kenny B bundelen krachten met zomers duet

Goed voor Mij vanaf 26 juni te beluisteren

Vandaag brengen Edsilia Rombley en Kenny B de zomerse single Goed Voor Mij uit. Het is de eerste keer dat de twee artiesten samenwerken. Het catchy duet staat garant voor een flinke portie vitamine D door je speakers en is de ideale start van de zomer!

Edsilia Rombley over de samenwerking met Kenny B: “Toen er werd geopperd weer eens een duet op te nemen, dacht ik meteen: ‘Als er íemand is waar ik vrolijk en blij van wordt, is dat Kenny B’. Ik waardeer hem als mens en als artiest. Ik ben dan ook ontzettend trots en vind het te gek dat wij samenwerken.” 

“Ik heb al heel lang bewondering voor Edsilia. Ik noemde haar al in de tekst van mijn lied Parijs en ik had niet gedacht bij het schrijven van dat nummer dat we ooit samen zouden werken. Ik vind dit echt geweldig”, aldus Kenny B.

De tekst van Goed Voor Mij is gebaseerd op het ontstaan van een relatie die soms begint als een hechte vriendschap. “Uiteindelijk moet je ervoor kiezen of je vrienden blijft, of de sprong durft te wagen en te zeggen: ‘Dit voelt goed, jij bent goed voor mij, laten we ervoor gaan’. Daar gaat dit nummer over, er wordt op een leuke en speelse manier verteld hoe spannend dat eigenlijk is. Je kunt de tekst natuurlijk op meerdere manieren interpreteren, maar dit was mijn eigen ervaring”, aldus Edsilia Rombley.

Goed Voor Mij is geproduceerd door Tjeerd P. Oosterhuis en Ginton die eerder nummers produceerde voor Maan en Ronnie Flex.

Rond Moederdag bracht Rombley een single, een ode aan haar moeder, Lieve Mama uit. Goed Voor Mij is de tweede single in een reeks van meerdere Nederlandstalige single-releases.

Goed Voor Mij is vanaf vrijdag 26 juni te streamen via de bekende platformen.

Edsilia Kenny2