Edwin Evers mist de radio niet!

Tegen Johnny de Mol, in het programma ’Waar Is De Mol?’, was Edwin Evers verrassend eerlijk. Op de vraag wat hij het meeste mist aan zijn leven zonder zijn radioshow ’Evers Staat Op’ antwoordt hij: ”Het is bot om te zeggen, maar ik mis eigenlijk niets.”

Ook zijn invalbeurt onlangs bij ’Veronica Inside’ op Radio Veronica – als vervanger van Wilfred Genee – met zijn oude sidekicks Rick en Niels, kon hem niet verleiden tot een terugkeer. Wat Edwin zeker niet mist, is dat hij elke werkdag om 04.00 uur op moest, om vervolgens 130 kilometer naar de studio te rijden.

Daarnaast baalde de radio-dj er steeds meer van dat hij als groot voetbalfan belangrijke wedstrijden moest missen omdat hij op tijd naar bed moest. Ook in de liefde eiste de extreme levensstijl van Edwin zijn tol. Zo liepen zijn relaties met Maaike Straatman, Leone Kremer en Esther Izaks liepen spaak. ”Je zit toch met iemand in huis die elke dag vroeg naar bed gaat. Dat is natuurlijk hartstikke ongezellig”, verklaarde hij over zijn aparte levensritme.

Gerelateerde artikelen