Engel

Volgens mij is er geen vrouw ter wereld die op het strand graag naast Doutzen Kroes gaat liggen… Ook al heb je maandenlang, met verbluffend resultaat, aan de dieet-shakes gezeten om de winterkilootjes kwijt te raken, naast beeldschone Doutzen verbleken we allemaal razendsnel en lijken we dikker dan ooit. Maar wie denkt dat Doutzen zelf, met haar engelachtige gezichtje en goddelijke lijf, vol zelfvertrouwen over het strand dartelt, heeft het goed mis. Ook de droom van elk gerenommeerd modemerk heeft momenten dat de twijfel toeslaat. ”Ook ik voel me soms onzeker in mijn bikini”, biechtte ze onlangs op.

Zou het echt? Zou Doutzen echt nerveus aan haar bikinibroekje plukken en zich afvragen als ze voor de spiegel staat of maat 34 echt nog wel kan? Ik weet het niet, hoor. Het lijkt erop dat de voormalige Victoria Secretengel ons aardse vrouwen daarmee een goed gevoel tracht te geven. Want als we haar op het strand van Miami zien in een sexy bikini, dan denken we niet: ’Ach gossie, die meid voelt zich doodongelukkig’.” Ze ziet er jaloersmakend goed uit. Zelfs na het baren van twee kinderen heeft ze nog altijd een sixpack. Hoe doen die bekende vrouwen dat toch? Eten ze wel? Neem Yolanthe, of Katja… Beiden zijn na de geboorte van hun kind in een wip weer in model gezakt.

Estavana Polman, hoogzwanger van Rafael van der Vaart, is momenteel haar slanke figuurtje kwijt. Maar ook zij zal, als topsportster, in no time de overtollige kilootjes kwijt zien te raken na de geboorte. Raf en Estavana kijken enorm uit naar de komst van hun kleine meid. Hopelijk keert met de geboorte ook de rust weer in huis terug. Want momenteel stormt het nogal in Denemarken; Rafael zijn voetbalcarrière zit een tikkeltje in het slop en Estavana’s hormonen schieten alle kanten op. Rafael moet een engelengeduld opbrengen, en dat zou niet zijn sterkste kant zijn. Dit zorgt voor spanningen. En daar worden ze geen van beiden vrolijk van. Maar op zeker dat de geboorte van hun kleine (b)engeltje weer snel een stralende lach op hun gezicht tovert!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie