Droomparken: Even lekker weg… dichtbij

-Advertorial-

We hebben het druk, druk, druk en we willen er steeds vaker even uit voor een korte of lange vakantie om het hoofd leeg te maken en weer op te laden. Om echt gas terug te nemen is een vakantie op één van de veertien Droomparken in Nederland ideaal. Je zit midden in de natuur van je dromen (je kunt kiezen uit strand-, bos- en heidelocaties), de reistijd is overzichtelijk en de parken en vakantiewoningen zijn verzorgd en modern. Het aanbod is zo flexibel als maar kan: er zijn studio’s, bungalows, tiny houses en zelfs villa’s. Benieuwd? Bekijk Droomparken op Instagram en je bent meteen verkocht!

Je komt letterlijk en figuurlijk in een opgemaakt bed en je hebt de vrijheid van een eigen ruimte terwijl je gebruik kunt maken van service op hotelniveau. Op de parken is aantrekkelijke horeca en kindjes worden in de schoolvakanties bezig gehouden. Iedereen komt tot rust en heb je daar weer genoeg van, dan zijn er superleuke steden dichtbij. Droomparken dus!

Meer informatie of boeken? Bekijk alle ontspannende mogelijkheden, de prijzen en de beschikbaarheid op de website van Droomparken.

6. Kikkers-Droompark DE ZANDING-5-2018-_NKF4866a