Sonja Bakker

Ex Barry in hoger beroep tegen veroordeling mishandeling Sonja Bakker

Barry van Suijdam, de ex-verloofde van Sonja Bakker, heeft hoger beroep aangetekend tegen zijn veroordeling voor mishandeling. Dat bevestigt een woordvoerder van het gerechtshof Amsterdam.

Volgens de woordvoerder is het hoger beroep op 6 april aangetekend. Het hoger beroep is enigszins opmerkelijk, omdat Barry eerder aangaf niks te weten van een veroordeling. Eind vorige maand berichtte De Telegraaf dat Barry begin maart is veroordeeld vanwege fysiek geweld tegen Sonja. Hij kreeg van de politierechter een taakstraf van zestig uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken opgelegd, met een proeftijd van twee jaar.

Van Suijdam zou Bakker na hun ruzie in november 2020 aan haar armen en haar hebben getrokken en haar ook hebben geslagen. De dieetboekenauteur deed daarvoor aangifte. Op 11 maart werd duidelijk dat Sonja en Barry definitief een punt hadden gezet achter hun relatie.

De 46-jarige Bakker en de 47-jarige Van Suijdam waren sinds 2018 bij elkaar. Bakker heeft drie kinderen uit twee eerdere huwelijken: Finn, Tristan en Bram.

bron: Shownieuws