Famke Louise Insta

Famke Louise en Denzel niet veilig in eigen huis

Famke Louise en Denzel Slager hebben in de nieuwste aflevering van hun realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin kenbaar gemaakt niet veilig te zijn in hun eigen huis.

Famke Louise en Denzel Slager hebben in de nieuwste aflevering van hun realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin kenbaar gemaakt niet veilig te zijn in hun eigen huis.

Onbekende mensen vallen het stel thuis lastig. “Het is echt dramatisch. Er gebeuren dingen bij ons thuis die gewoon echt niet leuk zijn.” Het verliefde koppel vertel vervolgens dat er mensen voor hun huis hebben gestaan, en dat als Denzel telkens van huis was. “Mensen gooien vuurwerk, schoppen keihard tegen de deur wanneer Denzel’s auto niet voor het huis staat. Ik voel me daar gewoon niet veilig. Dus daarom hebben we besloten om in een hotel te slapen”.

Maar in het hotel wordt het tweetal met mixed feelings wakker. “Dit is wel even anders wakker worden. Maar ik ben blij dat we daar weg zijn, serieus”. En terwijl ze eerder in de realityserie nog lieten zien dat de verhuizing net achter de rug was en ze alles vrijwel op orde hadden, nam de onrust toe. “We dachten: een nieuwe omgeving, nieuwe woning. We wilden echt een nieuwe start maken, verheugden ons er enorm op, het was echt naar onze smaak. En dan wordt het gewoon verstoord door mensen die zich niet kunnen gedragen. We zijn er echt kapot van”.

En om nog meer onrust in de toekomst te voorkomen, zijn Famke en Denzel meteen op zoek gegaan naar een nieuwe woning.

Babynaam

Famke Louise en haar liefde Denzel Slager zijn in blijde verwachting van een zoontje. De baby kan ieder moment ter wereld komen en gelukkig heeft het stel al een ‘hele leuke’ naam voor hem bedacht.

In een nieuwe aflevering van de Videoland-documentaire Famke & Denzel: Een Nieuw Begin zijn de parents to be onderweg naar Parijs. “De stad van de liefde, van mijn liefde. Met mijn liefdes”, aldus Denzel. Maar dat is niet het enige. Hun nog ongeboren spruit krijgt een Franse naam, zo verklappen de twee. “Een hele leuke naam ook”, zegt Famke. “We weten trouwens niet of het echt Frans is…” Toch kan Denzel verklappen dat de naam begint met de letter ‘N’.

bron: Shownieuws / foto: Instagram