Vader

Sylvie Meis heeft de 42 al aangetikt, maar Vadertje Tijd lijkt geen vat op haar te hebben. Met haar jeugdige droomfiguurtje en een gezicht waar nog nauwelijks een rimpeltje te bespeuren valt, heeft ze kunstenaar Niclas Castello voor zich weten te winnen. De Duitser sprak onlangs op een Italiaanse droomlocatie de belofte uit tot aan zijn dood bij haar te zullen blijven. Soms is de wens de vader van de gedachte… Want of Niclas woord zal houden, is nog maar de vraag. De twee verschillen immers veel van elkaar. Zo heeft Sylvie een enorme hang naar aandacht en heeft Niclas juist een bloedhekel aan de spotlights. Gaat dit het pasgetrouwde koppel op den duur opbreken? Laten we het erop houden dat echte liefde ALLES overwint.

Iets waar André Hazes ook van overtuigd is. Monique en hij hebben al aardig wat obstakels voor hun kiezen gekregen, maar uiteindelijk komt de jonge zanger altijd weer thuis. Zijn eigen vader had vroeger niet altijd tijd voor het gezin, André jr. wil het anders doen. Natuurlijk is zijn carrière belangrijk, maar Dré zegt zijn gezin op de eerste plek te zetten. Dat hij voor zijn kleine jongen en grote liefde zijn leven als feestbeest wil opgeven en de ultieme familieman probeert te worden, siert hem. Maar of het hem daadwerkelijk gaat lukken om alle showbizzverleidingen te blijven weerstaan? Laten we het hopen, maar u weet wat ze zeggen: zo vader, zo zoon.

De kinderen van Jan des Bouvrie hebben louter mooie herinneringen aan hun ouweheer. Zijn dochter Nicole spreekt vol liefde over de man die wordt gezien als een van de grootste vaderlandse interieurontwerpers. ”Hij heeft ons als vader een kleurrijk leven gegeven.” Nicole heeft de laatste dagen met haar paps als intens, mooi en heel bijzonder ervaren. Het afscheid moet moeilijk zijn geweest voor Jans dierbaren; het valt immers niet mee om iemand los te moeten laten van wie je zo zielsveel houdt. Vergeten zal Nicole hem nooit, Jan zit voor altijd in haar hart. ”Mijn vader was een juweeltje.”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen