Feest!

0

Werd ze in het verleden nog wel eens gekscherend ’het zuipzusje’ van Bonnie St. Claire genoemd, tegenwoordig gaat Viola Holt als geheelonthouder door het leven. De vlag kan uit, want ze heeft al een jaar niet meer te diep in het glaasje gekeken. Sterker nog, ze heeft al twaalf maanden geen borrel meer aangeraakt. En daar voelt Viool zich uitermate goed bij. Nu alleen nog stoppen met roken en het feest is helemaal compleet.

Ook in huize Smit kunnen de slingers worden opgehangen. Jan viert met Liza hun tienjarig liefdesjubileum. Nog altijd vindt de Volendammer zijn eigen vrouw de allerleukste en liefste van de hele wereld. Ook in de slaapkamer vliegen de vonken er nog vanaf tussen de twee tortelduifjes. Seks is een belangrijk onderdeel van zijn relatie, zo geeft de zanger toe. ”Maar ik ben niet veeleisend in bed. Ik hou van de gewone dingen.”

Heeft Jan nog geregeld pret in bed, het liefdesleven van Mary Borsato ligt al jaren stil. Niet dat dit een domper op de feestvreugde is voor de bruidsjurkenexpert… Mary heeft immers haar handen vol aan haar werk en de familie. Haar gezin is Mary alles. Ze waakt als een leeuwin over haar dierbaren. Toen haar zoon Marco na een beroerte in het ziekenhuis belandde, zat Mary naast zijn bed. Een verschrikkelijke tijd, waar de bezorgde moeder met Party op terugblikt. Dat Marco Borsato de sterren van de hemel zingt tijdens zijn concerten in De Kuip is iets wat Mary indertijd niet meer voor mogelijk achtte. ”Toen hij er zo slecht bij lag, ging ik er vanuit dat ik nooit meer een concert van hem zou bijwonen.” Maar gelukkig is Marco volledig genezen, zijn gezondheidsproblemen lijken geen sporen te hebben achtergelaten. Sterker nog, tijdens zijn optredens blaast Marco weer met gemak het dak eraf.

Ook de dames van Luv’ weten het publiek weer in polonaise te krijgen. Ze vertellen alles over hun Amerikaanse avontuur. Dat kort samengevat één groot feest was!

Tot volgende week,

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.