Feestbeest!

Hij was nog maar 2 weken samen met Milika Peterzon toen Edvard Niessing al zo trots als een pauw wereldkundig maakte dat hij oud met haar wilde worden. Persoonlijk vond ik het stel best hard van stapel lopen (er werd zelfs al gesproken over een huwelijk)… Maar verliefde mensen kunnen nou eenmaal gekke doen in hun enthousiasme. Afijn, Edvard blijkt nu het haasje te zijn. Hij is inderdaad te hard van stapel gelopen, Milika heeft de stekker uit hun relatie getrokken. Beiden zitten weer vrijgezellig in hun uppie elke avond naar ’RTL Boulevard’ te kijken, waar ze Bridget Maasland het leukste shownieuws kunnen zien opratelen.

De blonde schone staat momenteel op voet van oorlog met Emile Ratelband… Al zal ze hem zelf nu betitelen als ’Emile RATELSLANG’. Want de gewezen positiviteitsgoeroe veegt de vloer aan met Bridget. Op zijn Facebookpagina haalt Emile keihard uit: ’Ze is een ijskoude trut die geen man kan houden’. Als een kip zonder kop gaat Emile tekeer op zijn social media. De aanleiding voor zijn harde woorden is dat Bridget hem op tv poeslief een pathologische leugenaar noemde. En dat pikt Emile niet. Dan wordt hij woest. En als Emile woest is, dan kun je je maar beter bergen… Dat blijkt nu maar weer. Als Bridget verstandig is, en dat is ze naar verluidt, dan haalt ze haar schouders op en kruipt ze lekker tegen haar nieuwe vlam aan. Vriendlief Bram fluistert vast troostend in haar oor: ’Lekker belangrijk wat die lawaaipapegaai over jou te zeggen heeft. Geen haan die daar naar kraait. Toch?’ Bridget is smoorverliefd en happy.

Net als haar oud-geliefde Johnny de Mol overigens. Johnny is zelfs zo waanzinnig verliefd dat hij een huwelijksaanzoek heeft gedaan. Na een jaar verkering was dat best snel. Maar vorige week kwam de aap uit de mouw: zijn verloofde Anouk is hartstikke zwanger. Johnny wordt vader. Hoe leuk is dat? Wat vele vrouwen niet is gelukt, heeft Anouk moeiteloos voor elkaar gekregen. Zij weet van feestbeest Johnny een heuse huismus te maken!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie