Monique Westenberg

Hartzaken

Na een half jaar in het geheim afspreken, is het hoge woord er eindelijk uit: Erica Meiland heeft haar hart verloren aan privédetective Sander van Betten. Hoewel Erica nog altijd getrouwd is met Martien hebben ze er nooit een geheim van gemaakt open te staan voor een andere relatie. Smoorverliefde Erica hoopt dan ook dat haar flamboyante echtgenoot eveneens een leuke partner vindt. ”Andersom gunt hij mij dat ook. Die iemand moet wel een aanvulling zijn op onze familie. Een soort gezinsuitbreiding. Als hij wrijving geeft, houdt het op. Wij kiezen hoe dan ook altijd voor elkaar”, stelde ze. Haar hartendief Sander is dus gewaarschuwd: hij moet wrijving binnen de familie Meiland zien te voorkomen! Maar het zal zo’n vaart niet lopen. Want naar eigen zeggen kan de zestigjarige speurneus het prima vinden met Martien. ”Ja, daar was direct een klik mee. Hij is gewoon net als op tv, dus daar is niets mis mee. Gewoon gezellig.” Hopelijk is Sander een blijvertje, het grote geluk is Erica immers van harte gegund.

Iets wat ook zeker geldt voor Monique Westenberg. Maar eerst moet het gebroken hart van de Rotterdamse helen. Dat André Hazes voor een leven zonder haar kiest, doet pijn. ”Ik heb het zwaar”, stelt Monique. Ze was al druk bezig met het plannen van hun sprookjeshuwelijk. De eerste schetsen van haar trouwjurk had ze trots gedeeld met haar volgers. Nu staat ze met lege handen: geen André, geen bruiloft, geen trouwjurk. En dat is hartverscheurend. Toch stelt Hazes dat het zo beter is. ”Ze verdient een normale man.”

Iets waar Sylvie haar fraaie neusje vast voor optrekt. La Meis zal niet snel vallen voor een doorsnee mijnheer. Op haar lange lijst met exen staan veelal succesvolle en steenrijke mannen. Volgens de geruchten staat haar echtgenoot Niclas Castello binnenkort ook op dit exenlijstje. Want het zou rommelen in hun huwelijk. Gaat Sylvie een half jaar na haar bruiloft al scheiden? Dat zou natuurlijk hartstikke zuur zijn…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur