Marco Borsato 14111602

Liefdesleed

Maar liefst 1,4 miljoen Nederlanders zagen hoe Marco Borsato op de bank bij Linda de Mol door het stof ging. De zanger luchtte zijn hart, legde uit wat hem in de armen van een andere vrouw had gedreven, hoeveel pijn hij zijn gezin daarmee heeft gedaan en zong ook nog even met natte ogen zijn nieuwste single. Waar sommigen vol bewondering keken naar Borsato die het boetekleed aantrok, spraken anderen van een ’gênante vertoning’. Zoals altijd waren de meningen in ons kikkerlandje verdeeld. Toch lijkt het gros ongevoelig te zijn voor de smeekbedes van Marco, die zijn imago met het omstreden interview helaas toch niet helemaal tot een strak glimmend geheel heeft weten op te poetsen.

Ook het imago van André Hazes heeft weer eens de nodige deukjes opgelopen. Dat een relatie overgaat, dat kan natuurlijk gebeuren. Maar dat Dreetje zich in een tv-interview laat verleiden tot het blazen van de loftrompet over zijn mogelijk nieuwe liefdesprojectje, is bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. De afdruk van zijn afgetrainde lijf staat immers nog in het matras van Monique Westenberg. Om dan nu al je bewondering voor een andere vrouw uit te spreken, moet als een dolk in de rug van zijn ex-vriendin voelen. Het regent steunbetuigingen voor Monique. Op haar social media laten showbizzvriendinnen massaal van zich horen. Bij zijn voormalige schoonmoeder hoeft André Hazes in ieder geval niet meer aan te kloppen. ”Neem hem nooit meer terug”, adviseert zij haar dochter Monique. Het akkefietje met Bridget Maasland ligt immers nog vers in het geheugen. Nu Sarah van Soelen in beeld is, is de maat vol in huize Westenberg.

Sonja Bakker pikt het gedrag van haar partner ook niet langer. Ze heeft haar relatie met Barry van Suijdam definitief beëindigd. Was ze eerder nog gevoelig voor zijn smeekbedes, deze keer lijkt de dieetgoeroe toch echt haar buik vol te hebben van Barry.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen