Feestje

Vloeide de champagne nog rijkelijk tijdens hun spetterende huwelijksfeest, inmiddels is de geest uit de fles: tv-sterren Henk en Chantal zijn alweer gescheiden! Het veelbesproken ’Married At First Sight’-koppel heeft bewezen dat de deskundigen van het programma het goed mis hadden.
Chantal bleek geen match met de man die zij voor haar hadden uitgekozen.

Het ging eigenlijk meteen al fout. Enkele minuten voordat ze de trouwzaal binnen zou treden om haar kersverse echtgenoot voor het eerst te ontmoeten, gilde de Haagse hittepetit al: ’Ik doe het niet!’. Presentator Carlo Boszhard wist haar er van te overtuigen om toch door te zetten. En wie zegt er nou ’nee’ tegen Carlo? Ook Chantal was niet bestand tegen het charmeoffensief van de presentator. Met humor, warmte en begrip wist
Carlo de blondine toch richting het altaar te manoeuvreren.

Maar tijdens de huwelijksreis in Turkije bleek al snel dat het niet boterde. Een boezemvriend van Henk trekt de beerput open in Party. ”Ze zijn gescheiden en Henk heeft zelfs al een nieuwe vriendin.” Over Chantal heeft Henks maatje weinig goeds te zeggen: ”Ze is een draak, was niet eerlijk.”

Wie wel goudeerlijk is, dat is Willibrord Frequin. Hoezeer hij vorig jaar ook heeft genoten van het tv-reisje met Olcay Gulsen, Gerard Cox, Barrie Stevens en Peter Faber, dit jaar was het dubbel feest. Waarom? Omdat de reisleidster niemand minder dan Katja Schuurman is. ”Ik heb Katja altijd al een lekker wijf gevonden”, zo zwijmelt Willibrord. Hij weet heus wel dat hij net iets te oud is voor haar, maar wat had hij graag een beschuitje met Katja willen eten.

Op de boerderij van boer Jos zijn de rollen beschuit momenteel niet aan te slepen. Zijn beide dochters zijn namelijk binnenkort uitgerekend. Dat wordt niet alleen beschuit met muisjes, maar ook de champagnekurken zullen vrolijk rondvliegen bij boer Jos en zijn partner Dycke. Want als iets reden
is voor een feestje, dan is het wel nieuw leven!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur