fien-vermeulen

Fien Vermeulen onthult confronterende boekcover

Radio-dj Fien Vermeulen (29) heeft een boek uitgebracht, ‘Het Regent Zonnestralen’, die nu in de voorverkoop is. Via haar Instagramaccount onthult de dj de cover van het boek, die best confronterend is. Op de cover is Fien te zien toen zij kanker had – een onderwerp wat ook in het boek terugkomt – én is te zien hoe ze er nu uitziet nu ze weer helemaal gezond is.

Niet alleen deelt Fien de confronterende cover van haar boek, ze geeft er ook nog een uitleg bij: ‘In juni 2013 werd de linker foto gemaakt. Dezelfde fotograaf heeft onlangs de rechterfoto gemaakt. Ik ben het allebei, alles ervoor, ertussenin en nu al alles erna. Ik schrok best een beetje toen ik de cover voor het eerst zag, maar ben ook trots en het geeft me hoop’, schrijft ze.

‘Ik zie weer leven en een sprankeling in mijn ogen als het zo naast elkaar ligt en ik kijk naar wie ik nu geworden ben. Het is geen boek over kanker, maar over leven’, vervolgt Fien. Ze krijgt onder de post op Instagram ontzettend veel positieve reacties, waaronder van Nicolette Kluijver en Kim Kötter.

Beeld: Instagram