Frans Bauer blikt terug op 10 jaar huwelijk

0

Het is volgende week op 9 mei, tien jaar geleden dat Frans Bauer in het huwelijksbootje stapte. In Party 18 blikt de populaire artiest, maar ook zijn echtgenote, terug op een van de mooiste dagen uit zijn leven. Hier alvast een voorproefje:

Dat zijn fans op de bruiloft een grote rol speelden, koestert Frans nog steeds. Langs de weg in het Noord-Brabantse Willemstad, waar in het Mauritshuis het burgerlijk huwelijk plaatsvond, stonden vele toeschouwers. Frans, die zich daarna met zijn bruid in een witte oldtimer naar de basiliek van Oudenbosch liet vervoeren, vindt de massale belangstelling ook tien jaar later nog steeds ’niet te geloven’. ”Er stonden honderden nieuwsgierigen te joelen.”

Voor de deur van de basiliek, een verkleinde kopie van de Sint-Pietersbasiliek in Rome, sprak de pastoor al zijn eerste zegening aan het bruidspaar uit. Daarna zouden Frans en Mariska al lopend het Godshuis betreden, waarna de dienst niet veel later kon aanvangen. ”Op dat moment zei onze nu vijftienjarige zoon Jan, destijds nog maar vijf jaar, echter dat hij moest plassen. Het hele gezelschap heeft daar toen op moeten wachten. Er kon immers pas met het hele programma
worden doorgegaan op het moment dat die kleine van het toilet af was.”

Share.