fred-van-leer

Fred van Leer dupe van uitgelekte seksvideo

Presentator en stylist Fred van Leer (44) heeft vervelend nieuws gekregen: er is een seksvideo uitgelekt waarin hij te zien zou zijn. Het is nog niet duidelijk wie er verantwoordelijk is voor het verspreiden van de video, daar kan de politie vooralsnog niets over zeggen.

Het management van Fred heeft aan Shownieuws laten weten dat ze op de hoogte zijn van de video: “We weten inderdaad dat er iets in omloop is. Dit is privé, wat ook privé hoort te blijven.” Het verspreiden van een dergelijke video is strafbaar, aangezien er inbreuk wordt gemaakt op de privacy van de betrokkenen.

Op social media krijgt Fred veel steun van zijn fans, die hun onbegrip over deze actie uitspreken: ‘Walgelijk, om iemand zo te openbaren. Dan ben je echt ziek als je dat doet. Sterkte Fred, je bent een kanjer!’, schrijft een volger. Een ander zegt: ‘Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen niet kunnen bedenken wat voor gevolgen het lekken van een intieme video heeft voor de persoon in kwestie. Diep triest. Dit mag wat mij betreft flink bestraft worden!’

Beeld: Instagram

Gerelateerde artikelen