Fred Van Leer Op De Trap

Fred van Leer gaat geen aangifte doen van verspreiden privébeelden

Fred van Leer heeft besloten geen aangifte te doen nadat privébeelden van hem verspreid zijn. De stylist vertelt in een video op Instagram dat hij niet het gevoel heeft zichzelf daarmee verder te helpen.

“Mijn manager Conny, die al veertien jaar mijn manager is, die kwam met de zin: ‘Ga je voor je geluk, of voor je gelijk?’ Ik ga voor mijn geluk”, aldus Van Leer.

In de video vertelt de presentator dat hij gezien heeft hoe aangifte doen niet per se mensen verder heeft geholpen, zoals bij goede vriendin Patricia Paay van wie ook seksueel getinte beelden werden verspreid. “Drie jaar lang wordt het opgerakeld, drie jaar lang ben je daarmee op het nieuws, drie jaar lang moet je opnieuw je verhaal vertellen. En wat krijgt diegene? Die moet twee middagjes schoffelen en jij krijgt een doosje kersenbonbons. Flikker op.”

De stylist zegt door te willen met zijn leven en zich te willen concentreren op de toekomst. Hij belooft zijn volgers de komende tijd op de hoogte te houden van waar hij mee bezig is.

Patricia Paay besloot wel aangifte te doen. De twee mannen die betrokken waren bij verspreiding van een seksueel getinte video van haar werden veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van een maand en een voorwaardelijke taakstraf van vijftig uur.

bron: nu.nl

Gerelateerde artikelen