Frits Sissing op zoek naar… Maria

Frits Sissing start op 21 februari weer een zoektocht naar een nieuwe musicalster. In 2007 was ’Op Zoek Naar…’ voor het eerst te zien. De rol van Evita ging toen naar Brigitte Heitzer. De daar op-volgende jaren werden Freek Bartels, Noortje Herlaar en Tommie Christiaan vanuit het niets bekende Nederlanders. De voorstelling die centraal staat in de aankomende ’Op Zoek Naar…’ is ’The Sound Of Music’.

Voor Frits voelt de speurtocht naar Maria als een herkansing. Toen het programma veertien jaar geleden van start ging, kwam hij voor zijn gevoel net kijken. In ’Veronica Magazine’: ”Ik stond er wel, maar had geen idee wat ik nu precies aan het doen was. Moest ik ineens leren hoe ik grootheden als Willem Nijholt en Pia Douwes moest benaderen. Die zagen mij natuurlijk als een broekie. Ik heb in die periode wel veel geleerd over mezelf en hoe ik als presentator ben.”