Marco Borsato

Gaan Marco en Leontine weer bij elkaar komen?

Marco Borsato (54) en zijn Leontine (53) zijn vorig jaar, na bijna 22 jaar huwelijk, uit elkaar gegaan. Maar het lijkt er nu op dat de twee zich misschien toch weer gaan verzoenen.

“In de angst om haar te verliezen heb ik dingen niet gezegd. Dat niet zeggen, dat jokken daarom, dat zorgt voor een soort gif in mijn lijf,” vertelde Marco zaterdag tijdens Linda’s Wintermaand. “Ik ben nog tot over mijn oren verliefd, na 24 jaar op mijn eigen vrouw. Ik heb fouten gemaakt, ik ben niet onfeilbaar, ik ben geen ideale schoonzoon. Dat label heb ik opgeplakt gekregen, ik heb ernaar proberen te leven, maar het is me gewoon niet gelukt.”

Met Valentijnsdag plaatste Marco een post op Instagram over hem en Leontine, wat voor hem ‘een manier was om aan de hele wereld te laten zien ‘dit is zij nog voor mij’. De zanger geeft aan dat zijn hart bezet is.

Het lijkt erop dat Marco en Leontine samen de uitzending van Linda’s Wintermaand hebben bekeken vanuit zijn huis in Alkmaar. Weekend zag namelijk dat Leontine haar auto bij Marco’s penthouse in Alkmaar stond geparkeerd. Leontine ging pas de volgende ochtend weer met haar auto weg. Haar manager, Mike Dobbinga, reageerde op deze geruchten “Marco en Leontine hebben drie kinderen en in het belang van de kinderen zijn er momenten dat ze elkaar zien”.

Het lijkt erop dat Leontine nooit uit het leven van Marco is weggeweest. Zo heeft familie aan RTL Boulevard laten weten dat de twee nog geen week zonder elkaar hebben doorgebracht sinds de breuk en dat er een vakantie gepland staat, waarop de twee even tot rust kunnen komen.

Beeld: Instagram

Gerelateerde artikelen