Gaat Donny voor zijn Amijé door de knieën?

0

Donny Roelvink is in korte tijd volwassen geworden. Hij kent inmiddels het klappen van de showbizz-zweep. Met zijn familie deed hij vorig jaar mee aan ’Effe Geen Cent Te Makken’ en eerder was hij te zien in ’Temptation Island VIPS’.

Aan dat laatste programma heeft hij weinig goede herinneringen. Sterker nog: ”Ik ben er niet veel wijzer van geworden. Als ik de tijd kon terugdraaien had ik er niet aan meegedaan. Dat programma had vooral veel leedvermaak als gevolg.” Het ergste was dat hij zijn grote liefde Amijé er bijna door kwijt is geraakt. ”Uiteindelijk kwam dat gelukkig weer goed, maar mijn vriendin en ik hebben best een heftige tijd doorgemaakt”, vertelt de Roelvink-telg in ’Mokum Magazine’.

Donny heeft veel geleerd van die relatiedip. Hoe het zit met het vervolg van hun relatie en hun trouwplannen, lees je in Party 6, die nog tot en met dinsdagavond verkrijgbaar is!

Share.