Geld…

Bakken met geld verdienen is natuurlijk hartstikke leuk en voor sommigen het grote doel in het leven. Maar als je dan eenmaal die dikke bankrekening hebt, kan je ook zomaar flink in de problemen komen. Neem de welgestelden die na een jarenlange relatie plots uit elkaar gaan. Dat is vaak de reden voor een verbeten strijd om geld. Connie Witteman en Eugène van Dun zijn hier een goed voorbeeld van. Samen boerden Con en haar ex-verloofde uitstekend met hun onroerend goed en die buit moest na de breuk zijn weg zien te vinden naar de rechtmatige eigenaars. Maar wie wat moet krijgen, daar komen de twee voormalige tortelduifjes maar niet uit. Met als gevolg dat ze wederom de gang naar de rechter gaan maken. Eugène is het gedrag van Connie meer dan zat. ”Ik sleep haar voor de rechter!”

Nog iemand die wacht op zijn centen, is de oud-zakenpartner van Dave Roelvink. Naar eigen zeggen heeft Wim Franke de Roelvink-telg groot gemaakt. ”Mede dankzij mij verdient Dave bakken met geld als dj”, zo klinkt het ietwat afgunstig. Wim zou graag delen in het succes van Dave. Sterker nog, Wim Franke stelt: ”Ik krijg nog 50.000 euro van hem!” Maar wat Dave betreft is daar geen denken aan. Wim kan, althans daar lijkt het op, fluiten naar zijn geld!

In het geval van Wendy van Dijk en Erland Galjaard is er ongetwijfeld ook een flinke buit te verdelen als het onverhoopt ooit tot een scheiding zou komen. Maar de twee doen er alles aan om een officiële breuk te voorkomen. Hun huwelijkscrisis was pittig, maar ze houden van elkaar. Wendy en Erland hebben aan den lijve ondervonden dat geld alleen echt niet gelukkig maakt. De SBS6ster is nog altijd stapelgek op haar man en heeft, ondanks wat huwelijkshobbels, alle vertrouwen in hun toekomst samen. Wendy wil hem niet kwijt, voor geen prijs!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur