Geld

Toen Andy van der Meijde profvoetballer was, kwam het grote geld met bakken zijn kant op. Maar Andy heeft geen rooie cent aan zijn sportieve loopbaan overgehouden. Terwijl hij zich verloor in drugs en drank harkten Andy’s ex-vrouwen zijn bankrekening leeg. Zijn huidige vrouw Melisa zag zich genoodzaakt om op papier te scheiden van Andy. Zo probeert Melisa het geld dat haar grote liefde verdiende met hun realitysoaps uit de klauwen van zijn hebberige exen te houden. Melisa lucht haar hart over de verdrietige situatie bij onze verslaggever.

Nog iemand die uithuilde bij Party: een dame met liefdesverdriet. In het hart van Lente Voorhoeve voelt het momenteel namelijk zo koud als de winter. Ze heeft geen goed woord over voor haar ex-minnaar Manuel Venderbos, die een affaire met haar had en zijn vrouw maandenlang bedroog. ”Ik heb me zo in hem vergist.” Lente zegt oprecht van de voormalig EO-presentator gehouden te hebben, maar nu hij terug is naar zijn echtgenote is Manuel geen stuiver meer waard voor Lente. Voor geen geld gaat ze terug naar hem. ”Als je een gezin hebt moet je gewoon niet vreemdgaan”, zo zegt Lente nu. De bevallige blondine staat open voor een gesprek met de vrouw van Manuel. ”Ik zal al haar vragen beantwoorden.”

Wij zijn benieuwd hoe Anouk met een dergelijke situatie was omgegaan. Iets zegt ons dat de stoere rockster het haar minnaar betaald zou zetten als hij een loopje met haar zou nemen. Maar gelukkig is dit niet aan de orde. Anouk leidt een heerlijk stabiel leventje met haar zes kinderen en lover Dominique Schemmekes. En ook qua inkomsten heeft Anouk geen klagen. Zo kocht zij onlangs een appartement in de Amsterdamse Bijlmermeer. Voor dit optrekje had Anouk geen lening nodig, zij betaalde de flat met haar eigen geld. Daar waar Andy van der Meijde bijna op zwart zaad zit, was het op tafel leggen van een paar ton voor Anouk een fluitje van een cent.

Chantal Braspenning

Hoofdredactie