Geluksvogel

Als jurylid van ’The Voice of Holland‘ is zanger Waylon haantje de voorste, maar als het om de liefde gaat, is hij zo mak als een lammetje. Niemand moet aan zijn meisje komen, zeker niet nu ze ziek is. Vlogster Bibi Breijman gaf onlangs toe zich een zwak vogeltje te voelen, ze is compleet ingestort. En daar vindt men zoals altijd iets van in Nederland. Maar die nogal scherpe kritiek lapt Waylon gewoonweg aan zijn cowboylaarsjes. Sterker nog, hij maakt korte metten met mensen die de gezondheidsklachten van zijn Bibi niet serieus nemen. Waylon is zo trots als een pauw op zijn meisje en hij zal er alles aan doen om haar er weer bovenop te krijgen. Hij vecht als een leeuw voor de liefde.

In het programma ’Utopia’ knokken ze elkaar geregeld de tent uit. Zo vonden veel mensen Utopiaan Ivan maar een vreemde vogel. Hij kon nogal de brulaap uithangen in de realitysoap, veel kijkers waren er dan ook niet rouwig om toen hij de loods verliet. Diezelfde kijkers moesten onlangs lijdzaam toezien hoe de beer van ’Utopia’ het terrein weer betrad. Ivan is back! En wie het daar niet mee eens is, heeft dikke pech wat de eigenzinnige Ivan betreft. Pechvogel Sandra Schuurhof zit weer alleen thuis op de bank sinds haar relatie stukliep. Het liefdessprookje van Sandra begon zo mooi, dit leek echt de ware te zijn. Maar wederom is ze blij gemaakt met een dooie mus.

Boer Geert heeft in de liefde weliswaar niet de makkelijkste weg gekozen, maar hij doet zijn best om er iets moois van te maken. Zijn vriendin woont op Curaçao en die afstand breekt Geert weleens op. Maar de boer houdt nou eenmaal van zijn Geertje. En in Holland bestormen de hordes hongerige vrouwen de boerderij van ’Geile Geert’ ook allang niet meer. Daarom kiest de boer eieren voor zijn geld en vliegt Geert naar de Antillen om zijn liefje te bezoeken. En als hij hand in hand met zijn Geertje over het tropische strand loopt, voelt hij zich al snel weer een heuse geluksvogel…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie