Geweld(ig)

Haar jeugd was niet altijd even makkelijk. Roxeanne Hazes voelde zich als tiener vaak een buitenbeentje. Vooral op school viel het Rox zwaar om aansluiting te krijgen bij haar klasgenoten. Ze werd gepest, heel erg zelfs. Maar Rox beet toen al van zich af, ze was nogal een driftkop. Haar pesters konden rekenen op een pak rammel. ”Ik vocht vaak.” Gelukkig ligt die tijd van pesters en geweld ver achter haar… Rox is tegenwoordig een stuk kalmer, haar verloofde Erik en zoontje Fender geven de zangeres rust. Maar heel soms komen haar driftbuien weer om de hoek kijken. Als haters op social media haar bijvoorbeeld snoeihard onderuit halen, dan schroomt Rox niet om hen lik op stuk te geven.

Dave Roelvink staat eveneens zijn mannetje. Hij weet net als Rox Hazes hoe vervelend mensen soms kunnen zijn. Zo moest hij na een dj-optreden vlakbij Hilversum eens het podium afrennen om zijn hachje te redden. Het agressieve publiek keerde zich tegen Dave toen hij een jongen die een biertje naar hem had gegooid de huid vol schold. In zijn woonplaats Landsmeer was hij zelfs eens slachtoffer van zinloos geweld. Toen Dave probeerde om een ruzie in de buurt te sussen, werd hij vanuit het niets door een jongen in zijn gezicht gestoken. Dave werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig heeft de steekpartij geen sporen op zijn knappe gezicht achtergelaten, maar het blijft een voorval waar Dave niet graag aan terugdenkt.

Patty Brard blikt binnenkort wel met alle plezier terug op de roerige jaren die achter haar liggen. Ze is namelijk druk met een biografie. Veel BN’ers wachten haar verhaal met klamme handjes af. Patty heeft immers al geroepen niemand te zullen sparen. We kunnen niet wachten om haar boek te lezen. Net als dat Justine Pelmelay niet kan wachten om haar jonge aanbidders te ontmoeten. Dat de jonkies haar het hof maken, vindt Justine in een woord: GEWELDIG!

Tot volgende week,

Chantal Braspenning

Hoofdredactie