Gijs Staverman Insta2

Gijs Staverman open over haartransplantatie en scheert zich kaal

Gijs Staverman (54) heeft vandaag een openhartige mededeling gedaan op zijn social media. De radio-dj gaat voor een haartransplantatie. En daarom is hij momenteel eerst helemaal kaal.

Op zijn persoonlijke Instagram-pagina deelt Gijs een foto van zijn kale hoofd. ‘Herken je me nog?’ schrijft hij. ‘Ik wil graag iets aan mijn haar doen, maar daarvoor moet eerst mijn haar eraf’, legt Gijs uit, die een haartransplantatie wil ondergaan. ‘Als je me dit twee jaar geleden had gevraagd, had ik het niet voor mogelijk gehouden, maar toch is het moment nu daar. Heel spannend allemaal, maar ik kan haast niet wachten!’ 

Overigens waarschuwt Gijs de mensen die denken dat hij wellicht naar de kapper is geweest om zijn lokken te laten verdwijnen. ‘Dat is gewoon huis-tuin-en-keukenwerk geweest.’

Gijs Staverman Insta
Foto’s: Instagram