Glennis Grace derde gastartiest bij “Fred & Friends”

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 september 2020 viert Fred van Leer zijn verjaardag met een groots spektakel in Rotterdam Ahoy: ‘Fred & Friends’. Samen met zijn muzikale vrienden maakt hij er een waanzinnige avond van voor iedereen die van een feestje houdt. Fred: ‘Vandaag mag ik eindelijk bekendmaken dat mijn grote vriendin Glennis Grace de derde gastartiest is voor Fred & Friends.Ik ben hier natuurlijk enorm trots op! Behalve het feit dat Glennis een absurd goede stem heeft, mag zij als echte “friend” natuurlijk niet ontbreken op mijn verjaardag. Trouwens… ik heb haar ook niet gevraagd of ze wil komen zingen, ik heb het haar gezegd! Haha! Blijf ons de komende tijd vooral in de gaten houden, want we gaan nog heel veel mooie artiesten en bijzondere acts aankondigen. Ik kan niet wachten om al mijn ideeën met jullie op het podium te delen.’

Foto: Instagram

Gerelateerde artikelen