Glennis Grace verrast bruidspaar

0

Whitney – a tribute by Glennis Grace zorgt voor onvergetelijke herinnering in ‘s Graveland
Afgelopen zaterdag heeft Glennis Grace voor het bruidspaar Tamara en Hans, in Huis de Trompenburgh in ’s Graveland, het prachtige lied I Will Always Love You van Whitney Houston gezongen. In aanloop naar de concertreeks Whitney – a tribute by Glennis Grace op 6 en 8 september, zoekt Glennis een aantal momenten en gelegenheden waar de muziek van Whitney Houston voor blijvende herinneringen zorgt. Iedereen heeft namelijk wel een herinnering bij een van haar nummers. En omdat haar muziek vaak gekoppeld is aan mooie persoonlijke herinneringen, is dat ook een van de redenen dat de avonden in Ahoy op 6 en 8 september onvergetelijk en persoonlijk worden. Een trip down memory lane. Mensen worden geroerd door de emotionele en intieme nummers van Whitney en gaan uit hun dak op de heerlijke dansnummers. Zo is het nummer I Will Always Love You voor mensen vaak gekoppeld aan een bruiloft. 

Nog altijd staat de klassieker I Will Always Love You op de lijst van de meest gedraaide nummer tijdens bruiloften. Reden genoeg voor Glennis Grace om I Will Always Love You niet alleen te zingen tijdens haar grootse concerten op 6 en 8 september in Rotterdam Ahoy, maar ook tijdens huwelijksceremonies en huwelijksfeesten van iedereen die vindt dat dit nummer niet op hun bruiloft mag ontbreken. Via haar website konden bruidsparen, die op 29 juni zouden trouwen, zich aanmelden. En dat gebeurde massaal.

Het bruidspaar Tamara en Hans, was tot tranen toe geroerd. Glennis: “Prachtig om te zien hoe de muziek van Whitney mensen nog altijd in vervoering brengt. Ik hoop dat op 6 en 8 september ook te realiseren. Die avonden worden onvergetelijk!”

WHITNEY – A Tribute by Glennis Grace
20 jaar na Whitney Houstons laatste optreden in Rotterdam Ahoy eert Glennis Grace met WHITNEY – a tribute by Glennis Grace de prachtige en tijdloze muziek van Whitney Houston. Samen met vrienden en collega’s die de liefde voor deze muziek met haar delen, zal zij het beste uit het repertoire van deze muzieklegende ten gehore brengen. Een ode aan een van ’s werelds grootste zangeressen aller tijden, een trip down memory lane, een onvergetelijke avond.

WHITNEY – a tribute by Glennis Grace is op vrijdag 6 en zondag 8 september 2019 te zien in Rotterdam Ahoy. Tickets zijn verkrijgbaar via whitneytribute.nl en eventim.nl.

Share.