Het Gooise matras…

In de showbizz wordt er nogal eens een slippertje gemaakt, als we de verhalen mogen geloven… Het Gooise Matras is een begrip. Doorgaans knijpen de partners van de overspelige BN’ers doodleuk een oogje dicht; ze willen immers hun luxeleventje niet kwijt en moeten niet denken aan een verhuizing naar een vrijgezellenflatje. Van een slippertje is bij Eugène van Dun en Connie Witteman nooit sprake geweest. ”Ik had alleen maar oog voor Connie”, zo vertelt de zakenman aan Party.

Sylvie Meis weet als geen ander hoe pijnlijk overspel kan zijn. Toen haar man Rafael van der Vaart opbiechtte een buitenechtelijke relatie te hebben met haar hartsvriendin Sabia waren de rapen gaar. Ook al heeft de kleine diva inmiddels nieuw geluk gevonden bij Bart Willemsen, de angst dat ze ooit weer bedrogen zal worden zit er ongetwijfeld nog altijd goed in.

Rapper Ronnie Flex haalde vorige week flink uit op social media. ”Ik kan niet houden van een sloerie”, was de strekking van zijn woorden. Hiermee leek hij te doelen op een slippertje van zijn vriendin, popidool Famke Louise. Daags na zijn grove beledigingen, volgens zijn manager op social media gezet in een dronken bui, ging Ronnie al door het stof om Famke weer voor zich te winnen. Een boeketje bloemen verrichtte wonderen: de zangeres vergaf haar grote liefde zijn wangedrag.

Patricia Paay is minder vergevingsgezind. Ze haalt deze week flink uit naar de kwaadsprekers die beweren dat ze gaat scheiden van Robbert. ”Het is een leugen. Wij zijn closer dan ooit”, zo zegt La Paay over de band met haar jonge echtgenoot. Gelukkig maar dat het een storm in een glas water blijkt te zijn. Nadat Patricia werd bedrogen door Adam Curry knijpt ze haar handen dicht met een trouwe partner als Robbert. Hem laten gaan, dat is geen optie! Geen Gooise matras voor Robbert, er is maar een bed waar hij in slaapt en dat is thuis. Naast Patricia, zoals het hoort.

Chantal Braspenning

Hoofdredactie