Gordon en Gerard Joling

Gordon haalt uit naar Gerard Joling!

Het is weer hommeles tussen Geer en Goor: drie jaar na de lancering van zijn boek deelt Gordon opnieuw een sneer uit aan zijn collega. Op de Instagrampagina van Francis van Broekhuizen beschuldigt hij hem van jatten.

‘Jaaaaaaa! Mijn nieuwe trui is binnen! Wahahaha!! Thanks to Gerard Joling’, schrijft Francis bij een foto met haar trui, waarop de tekst ‘zo geen zin meer in’ gedrukt staat. Dit schiet Gordon duidelijk in het verkeerde keelgat, want die uitspraak is naar eigen zeggen niet van Gerard, maar van hém: ‘Van wie zijn die uitspraken allemaal denk je??’, reageert hij met een paar lach-emoji.

‘Uiteindelijk heeft Gerard alles van me overgenomen, en heb ik dat laten gebeuren’, schreef Gordon in zijn onthullende boek. ‘Die T-shirts met die teksten als ‘Ik heb er geen kracht meer voor’, die waren van mij, mijn uitspraken, mijn idee.’ Ook vertelde de zanger in meerdere interviews dat hij teleurgesteld is in Gerard. Zo zou hij achter Gordons rug hebben onderhandeld met RTL. “Dan ben je gewoon een rat”, zei hij in het magazine Nieuwe Revu.

Gerelateerde artikelen