Gordon in huis beroofd en mishandeld

Gordon is zaterdagnacht in zijn appartement in Amsterdam bruut overvallen. De zanger is daarbij ernstig mishandeld. “Ik dacht dat ik zou worden vermoord”, vertelt hij aan de Telegraaf.

Tijdens de overval zijn een pinpas, creditkaart en Rolex buit gemaakt. Gordon werd tijdens de beroving vastgebonden en er werd een mes op zijn keel gezet. Nadat de daders weg waren, wist Gordon zichzelf te bevrijden en is hij de straat opgerend om hulp te zoeken.

De politie doet sindsdien uitgebreid onderzoek. Gordon krijgt nu extra beveiliging en ook bij zijn woning is extra beveiliging. “Ik dacht dat ik zou worden vermoord. Het leek een nachtmerrie”, vertelt Gordon aan de krant. “Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten maar ze bleven maar tegen me schreeuwen.”

“Voor het eerst in mijn leven geen woorden, al dagen huil ik en denk ik waarom ik?”, schrijft Gordon op Instagram bij onderstaande foto. “Ik ben aan de rand van de afgrond gebracht maar ook hier zal ik weer moeten uitkomen. De klap is immens en was mensonterend. Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen. Ik ben voorlopig even offline.”

Afgelopen zaterdag heeft Gordon ook nog eens te horen gekregen dat hij corona heeft. Een geëmotioneerde Gordon is erg aangeslagen door alle gebeurtenissen van het weekend. “Wie doet iemand zoiets aan?”, vraagt hij zich af. Gordon staat sinds zaterdag onder doktersbehandeling.