Gordon luidt de noodklok: drank en drugs lonkt

Gordon is acht maanden clean. Waar dat voor veel verslaafden reden zou zijn voor een feestje, laat de 51-jarige presentator weten dat het leven er voor hem op dit moment veel minder rooskleurig uitziet.

Gordon luidt op social media de noodklok. Hij laat zijn fans weten dat hij de afgelopen weken slecht in zijn vel zit. “Ik weet dat ik nooit meer terug wil naar mijn oude leven, maar buiten de buitenkant die shinet, is het van binnen maar niet op orde.”

Zijn strijd tegen alcohol en drugs zou volgens hem een stuk minder moeilijk zijn als hij iemand had om het mee te delen. “Wat zou het makkelijker zijn met iemand naast je die je steunt en je liefhebt voor wie je bent. Ik heb de steun van mijn familie, mijn vrienden en vooral mijn fans, maar die kunnen de leegte in mijn hart maar niet opvullen.”

Volgens Gordon is het mede de schuld van zijn BN’er-status dat hij geen partner kan vinden. “Ik ben ook zo klaar met al dat zweverige gelul van: eerst van jezelf houden. Nou, dat doe ik hoor. Al heel lang. Anders was ik nooit zover gekomen. Maar als BN’er is het vrijwel onmogelijk om sowieso iets op te bouwen met iemand.” 

De presentator doet het allemaal op eigen kracht. “Ik doe deze strijd alleen en ga het verdomme niet opgeven!”

bron: RTL Boulevard