gordon

Gordon geeft duidelijkheid over relatiestatus

Het leek er vorige week even op dat Gordon een nieuwe liefde in zijn leven heeft. Op Instagram plaatste de zanger een foto van een man in de keuken gevolgd door de tekst: ‘Ja mensen’. Een paar uur later was de foto echter weer van zijn Instagram verdwenen. Fans vragen zich dan ook af: heeft Gordon wél of niet een nieuwe liefde?

Via een live-verbinding vraagt Paul de Leeuw naar de mysterieuze man: ‘Ga je nog wel even zeggen wie die man was in je keuken of worden we in het ongewissen gelaten?’ Nu blijkt dat de foto een foutje was. ‘Mag ik dat heel even uitleggen?’ antwoordt Gordon. ‘Ik heb per ongeluk een foto van een vriend van mij, ik ben zo digibeet als de pleuris, gepost op mijn tijdlijn. Die jongen die ken ik amper!’

Gordon

Paul vraagt zich echter wel of hoe het kan dat die jongen, die Gordon dus ‘amper’ kent, in zijn keuken terecht komt. ‘Dat was mijn keuken niet!’, aldus Gordon. Hij legt uit dat een vriend van hem deze foto stuurde met de vraag of ze pannenkoeken bij de zanger moesten komen bakken.’En toen heb ik waarschijnlijk die foto gerepost en ben ik gaan slapen…’

De jongen op de foto is dus niet de nieuwe vriend van Gordon. Wel laat hij weten dat er wel even een nieuwe liefde in zijn leven is geweest. ‘Ik heb een heel vervelende tijd achter de rug met iemand die niet was wie hij was. Ik ben er klaar mee, ik blijf gewoon even lekker op mezelf!’, aldus Gordon.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Party op uw smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over uw favoriete Nederlandse sterren.

Gerelateerde artikelen