Goudhaantjes

Wie aan Tatjana denkt, krijgt onmiddellijk een visioen van een te blond meisje, in een te kort rokje, met een te groot decolleté, die zich wulps over een motorkap buigt en kirt: ’Maar buurman wat doet u nu?’. Niemand had ooit kunnen bedenken dat dit ’Flodder’-meisje uit zou groeien tot de societyprinses van Monaco. En toch is dat precies wat Tatjana Simic is overkomen… Al heeft Tats daar wel hard voor moeten werken. Tenminste als je de jacht op rijke mannen onder het kopje ’werken’ kunt plaatsen.

Laten we het erop houden dat Tatjana niet heeft stilgezeten. Al jaren hopte ze vrolijk van de ene miljonair naar de andere. Geen Jantje Modaal voor onze Tats, nee mannen met geld. Heel veel geld. Met als klapstuk: haar worstenkoning Lex van Hessen. De stoeipoes heeft met hem goud in handen; Lexie is namelijk goed voor zo’n 200 miljoen. Samen met haar goudhaantje woont ze in Monaco. En daar doet ze naar eigen zeggen: ’Helemaal niets’. Het rijkeluizeleventje met haar miljonair bevalt de voormalige Playmate uitstekend. Als het aan haar ligt, werkt ze nooit meer een dag in haar leven.

Iets waar Sabia ook een voorstander van is, althans zo lijkt het. Naast paaldanseres zouden we niet weten welk beroep ze nog meer op haar cv heeft staan. Sabia hoefde eigenlijk ook nooit zelf te werken; met twee succesvolle voetballers als partner had ze vrij toegang tot een grote som geld. Maar nu ze er alleen voor staat, druipt het goud niet langer langs de muren. Sabia zal, mits ze niet snel een nieuwe rijke vriend weet te scoren, toch iets moeten bedenken om het huishoudlaatje te spekken. Voorlopig is ze daar vast niet toe in staat. Het babynieuws van haar ex Rafael en zijn Estavana is in Hamburg namelijk hard aangekomen. Het moet zwaar zijn voor de brunette om het geluk van haar grote liefde van de zijlijn te moeten aanschouwen. Zeker nu ze zelf met lege handen staat. Als ze alles toch eens over mocht doen. Dan had ze Raf nooit laten gaan… Voor geen goud!

 

Tot volgende week,

Chantal Braspenning
Hoofdredactie