Tranen…

Jarenlang kon Marco Borsato rekenen op staande ovaties van zijn fans als hij zijn tranentrekkers ten gehore bracht. Diezelfde fans lijken zich nu tegen de zanger te keren. Want nu blijkt dat Marco met zwoele stem zijn zoetsappige teksten in de oren van meerdere dames zou hebben gefluisterd, gaan de handjes niet meer zo enthousiast op elkaar. De sympathie gaat vooral uit naar zijn bedrogen vrouw Leontine, het applaus is nu voor haar. Een bittere pil voor Marco, hij is niet alleen zijn vrouw kwijt maar ook de weg. Al maanden kampt hij met een flinke burn-out en huilt hij uit bij zijn moeder Mary. Ondertussen zal zijn tekstuele meesterbrein John Ewbank in thuisisolatie meer dan genoeg inspiratie hebben om een nieuwe hit voor Marco te schrijven. Ik heb er alle vertrouwen in dat Borsato te zijner tijd met een dijk van een huilebalkhit terugkomt. Elk nadeel heeft immers z’n voordeel…

Dit ervaart Linda de Mol momenteel aan den lijve. De kilo’s vliegen er vanaf in huize De Mol.Nu alle restaurants gesloten zijn, vanwege de coronacrisis, is Linda gedwongen om elke avond zelf in de pannen te roeren. Als een ware keukenprinses schotelt ze haar Jeroen een avondmaal voor. Het geeft toch te denken, waarom valt Linda zo af? Zijn haar kookkunsten soms om te huilen?

Henny Huisman is ook druk in de weer in de keuken. ”Ik breng mijn hoogbejaarde moeder elke avond eten.” Henny maakt zich niet alleen druk om het isolement van zijn 90-jarige moeder, ook maakt hij zich ernstige zorgen om zijn dochter. De deuren van haar restaurant zijn vanwege dat nare virus gesloten, 90 man personeel staat op straat. ”Het is een enorme klap voor ons bedrijf”, zo jammert het icoon van de Nederlandse televisie. Henny is er kapot van. Nou staat hij erom bekend altijd vrij hoog in de emotie te zitten… Henny heeft immers nooit moeite gedaan om zijn waterlanders te verbergen. Men noemde hem niet voor niets gekscherend: HENNY HUILMAN.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

foto Marco: Instagram

Gerelateerde artikelen