Groot

John en Linda de Mol zijn groots in het maken van televisie. Al vele jaren rijgen ze het ene na het andere succes aan elkaar. Alles wat De Molletjes aanraken, verandert in goud. Nou ja, bijna alles dan. De talkshow ’Ladies Night’ van Merel Westrik en Linda kon de kijkers niet echt boeien en is van de buis gehaald. Want goede vriendinnetjes of niet, als het geen kaskraker is, dan houdt het al snel op bij de familie De Mol. Ze willen top-producties, voor minder doen ze het niet en misschien is dat ook wel het geheim van hun succes. Met poeslief zijn en de ruggengraat van een spaghettisliert wordt je natuurlijk nooit de grootste tv-baas van ons land.

Maar dat miljardair John vooraan stond om vanwege het coronavirus zijn personeel op straat te zetten, is bij velen toch wel in het verkeerde keelgat geschoten. Ook Patty Brard had even haar buik vol van De Mol. In haar biografie gaat ze los op haar broodheer. Dat hij een clausule in haar contract had laten opnemen waarin stond dat ze op een ontslag kon rekenen als ze extra pondjes op haar heupen zou krijgen, maakte Patty woest. Ook spreekt ze in haar boek schande over haar voormalige hartsvriendin Bridget Maasland. Dat de blondine en André Hazes haar Grote Dag vergalde met een wilde vrijage aan de bar, kan niet door de beugel. De vriendschap lijkt voorgoed verleden tijd te zijn…

Iets wat zeker niet geldt voor Rachel Hazes en Rossana Kluivert. Die zijn hechter dan ooit. En nu Rachel heeft laten weten een huis in Barcelona te zoeken is het groot feest in huize Kluivert. Ros en Rachel steunen elkaar al jaren door dik en dun, staan altijd voor elkaar klaar als het leven even tegenzit. Net zoals heel Nederland elkaar steunt nu het land al weken in de greep is van het coronavirus. We houden ons keurig aan de voorgeschreven regels, blijven thuis, houden afstand. Met z’n allen geven we het coronavirus een snoeiharde schop onder de kont. Samen laten we zien waar een klein land GROOT in kan zijn! Ik ben trots… op ons!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen