Guus Meeuwis aan de slag voor SBS 6?

Guus Meeuwis gaat aan de slag voor SBS 6 als Linda de Mol daar Ik Hou Van Holland nieuw leven in gaat blazen. Dat heeft Albert Verlinde gezegd in 6 Inside. Talpa heeft al geruime tijd geleden gesprekken gevoerd met de populaire zanger, weet Verlinde. Een tijdje geleden lekten die geruchten ook uit. “Ik zal maar zeggen wat ik gehoord heb: een paar maanden geleden was het verhaal dat Guus Meeuwis naar SBS zou komen. Daar hebben we eigenlijk nooit meer iets van gehoord.”

Nu krijgt dat verhaal een staartje. “Daar sprak ik laatst iemand over en die zei: ‘Nee, het klopt wel dat hij hier naartoe komt, maar dat zou alleen zijn als Ik Hou Van Holland weer zou komen.’”

De kans dat Ik Hou Van Holland terugkeert is met de transfer van Linda de Mol van RTL naar SBS een stuk groter. “Nu denk ik: Linda komt deze kant op en dat betekent automatisch dat de formule Ik Hou Van Holland ook weer deze kant op komt, dus ik denk dat we nu onze Guus wel weer kunnen verwelkom hier.”

Overigens heeft De Mol laten weten dat ze bij SBS 6 Ik Hou Van Holland óf Oh Wat Een Jaar wil presenteren, maar niet allebei. Daarvoor lijken de programma’s volgens haar te veel op elkaar.

bron: Mediacourant