Guus Meeuwis Insta

Guus Meeuwis verbaast fans met nieuwe look

Guus Meeuwis heeft een compleet nieuwe look! De normaal altijd zo gladgeschoren zanger heeft nu een (grijze) baard en snor…

Samen met zijn verloofde Manon Meijers gaan ze op 1 juni, nu het weer mag, direct naar een restaurant. “Blije bekkies op weg naar de eerste lunch”, schrijft Guus bij de foto. Maar fans lijken maar 1 ding te zien: het ‘nieuwe’ uiterlijk van Guus!

“Zoooo helemaal grijs!” schrijft een volger in een reactie. Een ander: “Mooi die grijze look! Niet verven!!” De baard moet van veel volgers blijven. “Staat je goed het baardje” en “staat je super deze nieuwe look”, schrijven twee van hen.

Volgens een fan van Guus heeft hij inmiddels zelfs een beroemde dubbelganger. “Victor Reinier en jij zouden zo broers kunnen zijn!”

Bruiloft?

Het lijkt er helaas wel op dat de bruiloft van Guus en Manon dit jaar niet door zal gaan. “We hopen dat het doorgaat. Het wordt steeds spannender”, zei Manon daar onlangs over tegen Paul de Leeuw.

Guus en Manon zijn sinds de zomer van 2016 samen. De twee werden op Rotterdam Airport voor het eerst samen gekiekt, waarna Manon met een korte verklaring kwam. ”Ja, wij waren op het vliegveld. Maar meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen’’, reageerde ze. Begin dit jaar lieten de twee weten dat ze zijn gaan samenwonen.

bron: Shownieuws

foto: Instagram