Haartransplantatie voor Ria Valk: ‘Het deed geen pijn’

Ria Valk werd door haar goede vriend Hans Klok gewezen op de HASCI, de haartransplantatiekliniek in Maastricht. Hoe ontstond dat eigenlijk? Ria vertelt: “Hans heeft voor de HASCI het stokje overgenomen van Gerard Joling als ambassadeur. Toen ik eens liet vallen dat ik baalde van mijn inhammen, sprong Hans meteen tevoorschijn met zijn advies dat ze in Maastricht de beste haarkliniek van Europa hebben. Ik zag ook op ’Shownieuws’ hoe enthousiast hij over zijn haartransplantatie was. Toen heb ik hem gebeld. Mijn belangrijkste vraag was of Hans dan niet kaalgeschoren was geweest voor die ingreep. Dat blijkt helemaal niet meer nodig. Ze pakken gewoon een gedeelte van je hoofdhuid als donorgebied. Bij Hans hebben ze zijn achterhoofd gebruikt, waar die wapperende manen mooi overheen vielen. Dus je zag niks. Ik besloot op zijn advies in te gaan, mede omdat hij er zulke goede ervaringen mee had.”

De rest van ons interview met Ria Valk staat in de nieuwe Party!

Foto: Andries Jelle de Jong