Handjes

Dennis Weening zit momenteel met zijn handen in het haar. De presentator van ’Expeditie Robinson’ is ontslagen door RTL en daar is Dennis het niet mee eens. ”Het is zwaar”, zo geeft hij toe. Dennis had enorm veel lol in zijn jaarlijkse tv-tripjes met Nicolette Kluijver naar een onbewoond eiland. Misschien net iets te veel lol. Want wij hoorden in de wandelgangen dat zijn rock-’n-roll levensstijl hem de das om zou hebben gedaan. En dat doet Dennis pijn.

Wie eveneens flink in de put zit, is realityster Amanda Balk. Enkele weken na haar sprookjesbruiloft werd haar Griekse god achter de tralies gezet. Hij zou nogal groene vingers hebben gehad en zich schuldig hebben gemaakt aan wietteelt. En dat mag nou eenmaal niet van Vrouwe Justitia. Amanda wast ondertussen haar handen in onschuld. Ze zegt niet te hebben geweten dat haar man stoute dingen deed. De stoeipoes heeft zich nooit afgevraagd hoe hij aan de bakken met geld kwam waar zij zich vrolijk in wentelde. Haar droomleventje is in duigen gevallen nu haar man moet brommen. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek… Niet van de voormalige Rijdende Rechter overigens. Mr. Frank Visser volgt altijd keurig de wet op, hij regeert met ijzeren hand en weet vast wel raad met mannen als de echtgenoot van Amanda. Zijn werk als jurist heeft hem geen windeieren gelegd. Party dook voor u in de boeken en zocht uit hoe rijk Mr. Frank Visser precies is.

Wat zijn banksaldo ook is, het komt vast niet in de buurt van het vermogen van de familie De Mol. De pasgetrouwde Johnny beseft dat hij met een gouden lepel in zijn mond is geboren. ”Ik ben een enorme bofkont.” In plaats van elke dag zijn geld te tellen, helpt hij andere mensen liever een handje. Johnny heeft een groot hart. Zo zet hij zich in voor de vluchtelingen op Lesbos. Johnny hoeft de hand bepaald niet op de knip te houden, maar steekt toch de handen graag uit de mouwen. En dat siert hem.

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Gerelateerde artikelen