Hans Klok verlaat Las Vegas

Hans Klok heeft in Las Vegas zijn spullen gepakt en keert terug naar Nederland. De illusionist zit vanwege de coronacrisis al een half jaar zonder werk in het gokmekka en kan er niet verder, zo vertelt hij woensdag in het Algemeen Dagblad.

“Dit had ik me anders voorgesteld. Natuurlijk zit je lang te wikken en te wegen, maar je moet op een gegeven moment een beslissing nemen. Het is zuur, heel zuur”, vertelt Klok aan de krant. Eerder had hij zichzelf nog tot december gegeven om een beslissing te maken, maar hij hakte toch al eerder de knoop door. “Heel voorzichtig gaan sommige zalen weer open, maar voor een zeer beperkt publiek. Voor mij absoluut niet rendabel. Dus kom ik terug naar Nederland. Met pijn in mijn hart.”

Klok vertrok in de zomer van 2019 naar zijn oude liefde Las Vegas, waar hij een contract voor tien jaar tekende bij hotelketen MGM. Hij zou zes shows per week gaan geven in hotel Excaliber, maar net toen hij daar volop aandacht voor kreeg met onder meer een bezoekje aan de show van Ellen DeGeneres, sloeg het coronavirus toe.

De illusionist baalt er enorm van dat zijn avontuur op niets is uitgelopen, maar relativeert: “Er zijn duizenden mensen die het veel slechter hebben dan ik hè, want velen hebben hun dierbare verloren. Ik wil ook niet als een verwend kind overkomen, want ik heb gelukkig veel succes gehad. Maar ik had een droom en die valt in duigen.”

bron: Shownieuws