Nikkie Plessen Insta

Heet nieuws: Nikkie Plessen drinkt rosé liefst met twee blokjes ijs

Rosé is het favoriete zomerdrankje van RTL Boulevard-ster Nikkie Plessen. Ze drinkt het graag met twee blokjes ijs, omdat dat lekker fris en koel is. Dat geeft ze aan in een persoonlijk interview met de Grazia. Nikkie hoeft niet lang na te denken als ze gevraagd wordt naar haar favoriete zomerdrankje. “Rosé, het liefst met twee blokjes ijs, want in de hete zon is-ie gewoon extra lekker als hij steenkoud is. En overdag ben ik van het sparkling water met citroensap“, legt ze uit.

Qua eten houdt ze heel erg van sushi. “Ik ben gek op sushi, eigenlijk is dat mijn zomer, herfst, winter én lente food, maar op zomerse dagen bestel ik het wel extra vaak.”

Vooral sushi zonder rijst vindt ze lekker, omdat je daar niet dik van wordt. “Ik houd heel erg van sashimi, dat is lekker licht. En op vakantie bestel ik ook graag fruits de mer, zo’n schaal met vis, oesters en mosseltjes.”

Verder is ze ‘gek op salades’. “Voor de lunch maak ik vaak een salade met sla, komkommer (ook een ingrediënt van dit nieuwsartikel, red.), hüttenkäse, avocado en tomaat, dat vult heel erg, maar is wel licht verteerbaar.”

Als de sashimi of salade alsnog op haar heupen terecht komt, dan trekt ze direct haar sport-bh aan om zich even in het zweet te werken. “Mijn ultieme tip is: sporten. Vaak denken mensen dat ik niks doe, maar ik sport zes keer in de week.”

De 35-jarige Nikkie is een echte fitgirl. “Het is echt niet dat ik vanzelf in shape blijf, zeker niet nu ik ouder word. Ik doe een combinatie van cardio en kracht: drie dagen per week ren ik tien kilometer hard en de andere drie dagen train ik met gewichten.”

foto: Instagram