Heethoofd

0

Je kunt veel zeggen over Patty Brard, maar saai is het nooit met haar. Ze maakt van haar hart geen moordkuil en dat is nou precies wat ik zo leuk aan haar vind. Daar waar sommige BN’ers zich vaak heiliger dan de Paus voordoen zodra er een camera op hen gericht staat, zegt Patty gewoon waar het op staat. En dat siert haar. Al komt haar openhartigheid haar soms duur te staan. Zo haalde La Brard onlangs op tv pijnlijke herinneringen op aan haar faillissement en gaf daarbij de curator met terugwerkende kracht er flink van langs. De curator in kwestie liet daarop woest weten dat Patty louter onzin uitkraamt; hij spreekt alle verwijten die zij deed tegen. Dit worden geen vrienden van elkaar, dat is zeker.

De kans dat de curator binnenkort een nachtje komt logeren in de Ibiza-tipi van Patty, acht ik net zo klein als dat Dave Roelvink ooit een universitaire studie zal afronden. Daves vriendinnetje daarentegen is afgestudeerd als juriste. Het knappe heethoofd en zijn blonde bollenboos zijn nog altijd smoorverliefd. Als Dave een paar daagjes naar het buitenland vertrekt, zwaait Julia hem uit op Schiphol. Passievolle kussen, wat lieve woorden en weg is Dave; op naar een optreden ergens in de zon. Waar de hunk ook komt, overal kan hij rekenen op een warm welkom van mooie en opdringerige dames. Gelukkig heeft Dave een vriendin die totaal niet jaloers is. ”Ik weet hoe gek hij op mij is”, zo zegt de juriste. Ze is heel zeker van hun liefde.

Net zo zeker als voormalige wildebras Rick Brandsteder is van zijn gevoelens voor zijn vriendinnetje. Rick wil niets liever dan met haar trouwen en een gezinnetje stichten. Wat zullen zijn ouders blij zijn dat Rick eindelijk zijn rust heeft gevonden. Was hij vroeger een opgewonden standje, die geregeld driftig met iemand op de vuist ging, sinds Rick verliefd is, laat hij zijn hoofd alleen nog door Roosje op hol brengen…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.