Premiere Musical Anastasia Rode Loper

Het huwelijk van Loretta Schrijver: elke dag ruzie!

Door die drie decennia van elkaar trouw blijven en lief en leed met elkaar delen, zouden we zomaar kunnen denken dat Loretta Schrijvers huwelijk een tikkie saai is. Maar dat is allerminst het geval, leren we van de in New York City geboren mediavrouw. Loretta doet namelijk in ‘Margriet’ een zeldzaam boekje open over het dagelijkse reilen en zeilen in huize Schrijver. Ze begint met een korte opsomming van waarom haar man zo belangrijk voor haar is, waarna ze een erg opmerkelijke openbaring doet. ”Lou is groter dan ik, hij is ouder, ik heb hem een beetje nodig om sturing in mijn leven te geven. Hij is mijn rots in de branding. Aan de andere kant gaat er geen dag voorbij zonder een ruzietje, een ditje of een datje: wij staan continu in de discussie modus. Ik vraag me vaak af waarom hij zo moeilijk doet, zoals hij zich waarschijnlijk geregeld afvraagt waarom hij nu weer naar mijn geouwehoer moet luisteren.” Klinkt als een turbulente relatie waarin het in elk geval nooit saai is…