Het Valentijnsgevoel van Barrie Stevens

0

In zijn samenzijn met Leen Jongewaard, die op 4 juni 1996 op 69-jarige leeftijd aan een hartaanval overleed, beleefde Barrie Stevens naar eigen zeggen zijn mooiste Valentijnsdag ooit. Wanneer het 74-jarige oud-jurylid van de ’Soundmixshow’ verliefd is, ziet hij alles door een roze bril. ”Ik ben héél romantisch, dat is ook meteen mijn probleem. Ik vind samen picknicken in het park bijvoorbeeld heerlijk.” Later dit jaar is Barrie een van de deelnemers aan ’Dancing with the Stars’. Over de voorbereidingen van het RTL 4-programma laat de inwoner van Amsterdam aan Party weten: ”Het is heftig. Ik moet echt aan de bak, veel trainen en ballroomles volgen.” Voor Barrie is ’Dancing with the Stars’ op fysiek gebied zijn laatste uitdaging. ”Ik voel dat zo.” Het meest nieuwsgierig is de kersverse ’GTST’-acteur naar de rumba. Wanneer Barrie deze latindans onder de knie krijgt, is ’Dancing with the Stars’ voor hem ’volledig geslaagd’.

Share.